Referenser

Karin Johannesen
Stockholm Stad
Hans Giertz
VD Tarantsec

Vitsord

"Hur ni jobbar är helt fantastiskt, skönt gäng som får sån otrolig respekt från ungdomarna för det ni gör. Fortsätt med det ni gör, ni förtjänar all eloge"

"När det tjafsas mellan polis och ungdomar så är det inget lätt jobb att vara ordningsvakt/Värd. Bra att ni löser så många andra situationer som kanske inte ungdomarna ser. Tack för att ni finns därute!! Ni har hjärta för er ort och ungdomar".

"dom som känner till er verksamhet vet vilka ni är håller med om att ni gör ett enastående arbete och är guld värda för era ungdomar, stadsdelar, men också för våra festivaler! fortsätt med det ni gör!"

"Som polisvolontär på WAS måste jag säga, vilket storartat jobb ni gjorde".

"Ni gör ett fantastiskt jobb under We Are Sthlm... ni för dialog, ni kommunicerar, ni samarbetar och jag ser hur "era kids", som ni känner hemifrån respekterar er! Ni är förebilder... sluta aldrig att vara ni!"

"Ni gör ett fantastiskt jobb! Ni visar att det går att bli en del av samhället, oavsett var man ursprungligen kommer ifrån eller var man bor. De som inte ser det är fördomsfulla och bittra. All respekt till er!"

"Under det som kom att kallas ”den sociala oron” i Tensta/Rinkeby gjorde Ortens Favoriter en stor insats.
Vi på Scutus tycker att Ortens Favoriter är en del av vår framtid och vi vill stötta dem med utbildning, mentorskap och vägledning".